Jullie verhalen

Ook een mooie ervaring bij Greenhouse Dienstencheques? En wil je die graag delen? 

Vul het formulier in en wij publiceren jouw verhaal met veel plezier op de website! 

 

Ik werk 8 jaar voor Greenhouse, doe het ontzettend graag heb dan ook top klantjes ook zelf m'n planning aanpassen als er een klantje uitvalt een ander vast klantje insteken vind ik super altijd met overleg van het bureau natuurlijk ,de correcte betaling en voorschot dit is ook super en vooral de vriendelijkheid van de dames in bureau Roeselare ze mogen er zeker zijn en in deze rare tijden blijven ze steeds vriendelijk en helpen je naar een correcte oplossing!!!! Ilse


ilse clauw

Ik werk al 13 jaar voor Greenhouse ik heb eerst voltijds gewerkt en nu 6 jaar halftijds door een ongeval gelukkig was de bazin Nancy zeer begripvol van mijn probleem en nog steeds wordt er zoveel rekening gehouden met mijn probleem zowel door mijn werk als door mijn klanten. Dank u wel daarvoor voor de begrip en jullie respect.


Sabrina

Na een job in de horeca, wou ik niet meer in het weekend werken. Ik werd bij Greenhouse met open armen ontvangen en ik kon zelf bepalen hoeveel uren ik wou werken. Na 2,5 jaar zou ik mijn job en klantjes niet meer willen missen.


Sabine Van Ballaert

Ik werk bijna 11 jaar voor greenhouse en ben tevreden. Top werkgever en medewerkers .


Nadine

Ik heb echt van mijn hobby mijn beroep kunnen maken.


Darline

Ik doe dit werk nu net een jaar en wat mij betreft nog tot aan mijn pensioen.


Alejandra